На Волині щомісяця реєструють більше тисячі нових користувачів електронного цифрового підпису

На Волині щомісяця реєструють більше тисячі нових користувачів електронного цифрового підпису

10.04.13 12:08 0 839
Кількість власників сертифікатів на ключі електронного цифрового підпису на Волині стабільно зростає. Протягом І кварталу 2013 року у підрозділи реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДПС на Волині за безкоштовними ключами для подання звітності в електронному вигляді звернулося 3409 керівників підприємств, підприємців та фізичних осіб.

До слова, протягом 2012-13р.р. за ключами звернулося 7625 суб’єктів підприємництва та фізичних осіб. Загалом представникам бізнесу та громадянам на Волині уже видано 12 744 посилених сертифікатів на електронні аналоги підпису, або ж мокрої печатки.

Відтак, запровадження безкоштовної видачі ключів електронного цифрового підпису – виправданий та доцільний крок, завдяки якому кожен платник податків отримав можливість долучитися до звітування за посередництвом сучасних інформаційних технологій, -запевняють в ДПС Волині.

Нагадаємо, що волинські платники податків електронний ключ та відповідне програмне забезпечення можуть отримати за адресою м.Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет № 30 та у м.Ковель, вул. С. Бандери, 5, приміщення Ковельської ОДПІ, каб.206.

Важливо, що із 6 лютого у податковій почали видаватися ключі для митних операцій - посадовим особам митних органів, митним брокерам та суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності. Технічною підтримкою раніше виданих «митних» ключів також займаються сервісні установи податкової служби.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: А.Садовий про контролерів в ...

КОМЕНТАРІ