Михайло Болотських: Державна служба працюватиме на засадах дружнього ставлення до бізнесу

Михайло Болотських: Державна служба працюватиме на засадах дружнього ставлення до бізнесу

10.04.13 13:55 0 767
Державна служба з надзвичайних ситуацій звертає особливу увагу на проблему співпраці з бізнес-структурами. Фахівці ДСНС України зроблять усе можливе, щоб покращити рівень взаємодії з підприємцями. Відповідне завдання поставив 9 квітня Голова Держслужби Михайло Болотських заступникам начальників територіальних підрозділів ДСНС України.

«Ми вибудуємо нову філософію профілактичного блоку. Ми готові іти на кадрові рішення, аби вивести цю роботу на якісно новий рівень. Ми повинні працювати на засадах дружнього ставлення до бізнесу. Ми повинні змінити ставлення до діяльності всіх структур та підприємств незалежно від сфери власності. Ми змінимо формат контролю, знищуючи всі прояви корупції. Перевірки всіх об'єктів повинні проводитись виключно в рамках закону. Нам потрібно це зробити і ми це зробимо. У найближчі місяці суспільство повинно побачити зміни», - наголосив Михайло Болотських.

Водночас Голова Служби окремо наголосив на необхідності посилення роботи зі створення консультаційних центрів у територіальних підрозділах ДСНС. Метою центрів є забезпечення громадян своєчасною, достовірною та повною інформацією, надання кваліфікованих консультацій фахівців з питань, що належать до сфери компетенції ДСНС. На базі консультаційних центрів можна проводити спільні наради з підприємцями, представниками різних бізнесових структур, громадянами для обговорення питань забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту в державі, покращення роботи ДСНС. До роботи в консультаційних центрах можна залучати й профільні громадські організації.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: План виконання робіт ...
Наступна новина: На Львівщині внаслідок ...

КОМЕНТАРІ