Чернівецькі комунальники обійшли 22 горища та 65 підвалів

Чернівецькі комунальники обійшли 22 горища та 65 підвалів

10.04.13 16:45 0 990
В Чернівцях триває місячник благоустрою та санітарної очистки міста. За цей час ліквідовано 159 стихійних сміттєзвалищ, прибрано від сміття 499 дворів. Також прибрано сміття з горищ у 22 будинках та з підвальних приміщень в 65 будинках.

Наведено порядок у 12 скверах. Працівники тресту зеленого господарства та протизсувних робіт продовжують обрізку та знесення аварійних дерев на вулицях міста. Проводиться очистка газонів та квітників по пр. Незалежності (площа 6245 кв. метрів).

Продовжуються роботи по прибиранню та благоустрою чернівецьких площ, частково прибрано від сміття Алею Слави в Садгірському районі. Завершилось прибирання 114-ти дитячо-спортивних майданчиків із 122-х існуючих.

Тривають роботи по прибиранню притолокової частини доріг та тротуарів. Вже вивезено на сміттєзвалище 1054 кубічних метрів твердих побутових відходів, 932 кубічних метрів змету. На міському сміттєзвалищі організовано безкоштовний прийом сміття. Працівники МКП «Чернівціспецкомунтранс» відремонтували 35 контейнерів для збору твердих побутових відходів. Тривають роботи з прибирання асфальтобетонного покриття на трикутниках розворотного кільця по пр. Незалежності, в районі дріждзаводу та розпочато такі роботи по вул. Комунальників. Працівники Міськ ШЕП продовжують роботи з очистки оглядових та дощеприймальних колодязів, та промивки труб вуличної зливової мережі по вул. Пумнула, вул. Кобилянської, вул. Червоноармійській та по вул. Галицький щлях. Вже прочищено водопровідні канави по вул. Дунайській.

Роботи з проведення весняного місячника благоустрою продовжуються і триватимуть до 1 травня.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ