Михайло Болотських: процес реформування проходить злагоджено та не перешкоджає професійній роботі рятувальників.

Михайло Болотських: процес реформування проходить злагоджено та не перешкоджає професійній роботі рятувальників.

10.04.13 13:40 0 761
Реформування Міністерства надзвичайних ситуацій та Державної інспекції техногенної безпеки в єдине відомство – Державну службу з надзвичайних ситуацій – проходить організовано та відповідно до встановлених строків. При цьому готовність рятувальних підрозділів реагувати на надзвичайні ситуації залишається на високому рівні. Про це 9 квітня повідомив Голова Держслужби Михайло Болотських під час наради з заступниками начальників територіальних підрозділів ДСНС України.

«Завершується перший етап реформи у сфері цивільного захисту. Ми її будемо продовжувати в усіх напрямках, звертаючи особливу увагу на профілактичний блок. Станом на ми у найкоротші терміни створили якісну нормативно-правову базу – основу діяльності нашого відомства. Ми мусили її розробити швидко та якісно, оскільки сфера нашої діяльності вимагає оперативності. Вся робота була виконана професійно, грамотно та відповідно до законодавства. Результат нашої роботи – відсутність зауважень і з боку Адміністрації Президента, і з боку Кабінету Міністрів. Водночас ми змогли організувати роботу так, що жодним чином не постраждала якість реагування на надзвичайні ситуації. Така позитивна оцінка дана і Президентом, і Прем’єр-міністром», - наголосив Михайло Болотських.

За його словами, головним управлінням та управлінням ДСНС України у Львівській, Івано-Франківській, Волинській областях та місті Києві вдалося провести реформування та вирішити всі ключові питання не дивлячись на те, що весь зимовий та весняний період вони працювали у надзвичайно складних метеорологічних умовах.

Крім того, Михайло Болотських звернув увагу всіх присутніх на те, що наразі в Україні відмічається тенденція до зниження кількості пожеж та загиблих осіб на них. У зв'язку з цим він закликав всіх представників регіонів зробити все можливе, залучити всі сили та засоби, щоб зберегти та покращити цю динаміку.

Голова Служби також наголосив на тому, що кадрові перестановки в регіонах повинні проводитись виключно за принципами професіоналізму та порядності.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Квартальна звітність ...

КОМЕНТАРІ