Чернігівська область: рятувальники контролюють ситуацію з паводком

Чернігівська область: рятувальники контролюють ситуацію з паводком

10.04.13 12:54 0 782
09 квітня у Чернігові внаслідок інтенсивного танення снігу виникла загроза підтоплення житлового будинку по вул. Єфремова та 1-го Травня. Відкачку води забезпечують два відділення пожежно-рятувальних підрозділів. Станом на 13:00 вже відкачано, відповідно, понад 400 та близько 300 куб. м талої води. У м. Щорс продовжено розчистку зливової каналізації між вулицями Фрунзе та Паризької комуни. По всім трьом згаданим вище ситуаціям уникнуто загрози підтоплення житлових будинків.

08 квітня у Варвинському районі силами райавтодору відновлено транспортне сполучення з 6-ма селами по автодорозі Варва-Хукалівка-Поділ, на 9-му км якої 2 квітня потоком талої води було частково розмито земляний насип під понтонним мостом.

Упродовж 8 квітня спостерігалося поступове підвищення рівня води на річках області. Згідно даних водомірних постів, що розташовані поблизу с. Неданчичі Ріпкинського району на р. Дніпро та поблизу м. Щорс на р. Снов, рівень води в даних водоймах вийшов на заплаву, проте він значно менший, відповідно, на 198 та 130 см від рівня початку підтоплення населених пунктів. В інших річках області вода перебуває в межах норми. Ситуація знаходиться під контролем Управління ДСНС України в області.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У понеділок, 8 квітня 2013 ...
Наступна новина: Тоні: "Я хочу битися з ...

КОМЕНТАРІ