Хмельниччина: надання екстреної медичної допомоги в області на належному рівні

Хмельниччина: надання екстреної медичної допомоги в області на належному рівні

10.04.13 17:55 0 908
9 квітня перший заступник голови адміністрації Вадим Гаврішко провів нараду з фахівцями цивільного захисту населення районів та міст обласного значення, обласних спеціалізованих служб. Підведення підсумків роботи управлінь та служб цивільного захисту розпочалося з аналізу насущних проблем, якими вони опікуються.

Вадим Дмитрович звернув увагу на забезпечення проходження водопілля на Хмельниччині. “Усі завдання, які доручені головою адміністрації виконуються. Гідроспоруди мають бути на балансі у сільських радах. Ми даємо вам чіткий механізм для подальших дій. Головне, на що потрібно звернути увагу - це робота штабів на місцях та постійний моніторинг ситуації. Ми маємо убезпечити загрозливі ситуації та подбати про людей, будь то паводок, чи інша екстремальна ситуація. Потрібно працювати на випередження”.

В ході зустрічі обговорювалось і питання стану надання екстреної медичної допомоги на Хмельниччині. “Розмови про невиїзд швидкої допомоги не може бути, тому, що на є забезпечення паливно-мастильними матеріалами, є на 100% забезпечення ліками, є на 100% забезпечення шприцами. Йде мова про відкриття у області ще кількох медичних пунктів. Збережено усіх фахівців. Надання медичної допомоги в області на належному рівні”, - підсумував посадовець.

У цьому питанні активну участь має брати і цивільний захист населення, адже їх завдання передбачає і застереження, і інформування населення, а головне – турбота про життя кожної людини та її безпеку.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ