У двох найбільших чернівецьких парках планують навести лад

У двох найбільших чернівецьких парках планують навести лад

11.04.13 12:08 0 912
У двох найбільших чернівецьких парках планують навести лад. Днями у міській раді засідала депутатська комісія, на якій вирішували, якого вигляду мають набути парк імені Шевченка та парк Жовтневий. Створити комфортні умови для відпочинку городян та гостей нашого міста. Саме з такою мето в міській раді провели депутатську комісію, щодо впорядкування чернівецьких парків. Першою розглядали долю парку «Жовтневого». Зокрема вже найближчим часом його планують доповнити сноутюбінговою трасою, об лаштованою підйомником, найближчим часом вирішуватимуть долю атракракціонів, які розташовані на території парку, але й досі не працюють. Також під час роботи комісії було запропоновано замість пересувних торгівельних закладів на літній період встановити дерев’яні торгівельні будинки з різдвяного містечка. Не оминули увагою і перелік довгобудів,що знаходяться на території парку. Зокрема з ними вестиметься окрема робота щодо сплати, або ж несплати оренди, а також розриватимуться договори з орендодавцями, за якими роки закріплені земельні ділянки але за цей час ніякі роботи ніхто не розпочинав.

Микола Строкань, директор КП «Парк Жовтневий»: «мы еще год назад составили акты что бы разорвать договора эти, п-что они составлены так, что там якобы есть такая юр коллизия якобы их разорвать невозможно, ну ничего невозможного нет если не хотеть этого. Т-есть если хотеть их можно разорвать и нужно».

Також не оминули увагою і питання встановлення очисних споруд на озерах парку для того аби чернівчани змогли плавати в цих водоймах. Зокрема вестиметься розмова з підприємцями, які ведуть свою діяльність на території зеленої зони, їх проситимуть допомагати адміністрації парку у вирішенні цієї проблеми. Наступним питанням розглянули впорядкування парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Зокрема тут планують створити прайс на оренду землі під підприємницьку діяльність для того аби під час розрахунків орендодавців з адміністрацією не виникало жодних суперечок.

Юрій Венгренюк, директор КП «Парк культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка»: «Я вважаю, що до цього питання треба підійти десь з розумом для того щоб і тих маленьких підприємців не образити, які там є і тих великих тому з малих брати менше, з великих більше, ну десь от такий підхід я вважаю, що буде правильним».

Рішенням депутатської комісії було вирішено, що дерик тори обидвох парків матимуть право продовжувати договори оренди з підприємцями, які працюють на території їхніх парків та дотримуються всіх умов договорів. Тим часом члени комісії зустрічатимуться із недобросовісними підприємцями, які не виконують свої зобов’язання перед парками.

Дар’я Товпіч. Телеканал “Чернівці”

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: «Піст – це ...
Наступна новина: Тернопільщина: гідрологічна ...

КОМЕНТАРІ