В Луцьку завершився міський конкурс проектів програм, розроблених громадськими організаціями, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї

В Луцьку завершився міський конкурс проектів програм, розроблених громадськими організаціями, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї

11.04.13 15:05 0 944
На конкурс було подано 9 проектів. Відповідно до рішення конкурсної комісії, з них було підтримано 8:

1. «Всеукраїнська молодіжна спортивно-патріотична теренова гра «Звитяга – 2013» — ВОО «Студентське братство Волині», ВОО «Національний альянс» (1. Патріотичне виховання молоді (семінари, круглі столи, організація та проведення патріотичних заходів у м. Луцьку). 3. Організація змістовного дозвілля для дітей, підлітків та молоді, у вільний від навчання час; проведення гурткової роботи, благодійних акцій, концертів для дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-інвалідів, дітей з особливо складними хворобами (м. Луцьк).)

2. «Оріяна – 2013» — ВОО «Студентське братство Волині», ВОО «Національний альянс» (1. Патріотичне виховання молоді (семінари, круглі столи, організація та проведення патріотичних заходів у м. Луцьку). 5. Гендерна освіта; подолання гендерних стереотипів.)

3. «Організація ряду семінарів в Луцьку спільно з МГО «СРУБ»» — ВОО «Студентське братство Волині», ВОО «Національний альянс» (1. Патріотичне виховання молоді (семінари, круглі столи, організація та проведення патріотичних заходів у м. Луцьку). 4. Формування здорового способу життя та профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі; протидія соціально-небезпечним хворобам; формування екологічної свідомості (організація відповідних заходів у м. Луцьк).)

4. «Відпочиваємо разом» — ВОГО батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку (2.Організація оздоровлення та відпочинку для дітей пільгових категорій (м. Луцьк, Волинська область). 3. Організація змістовного дозвілля для дітей, підлітків та молоді, у вільний від навчання час; проведення гурткової роботи, благодійних акцій, концертів для дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-інвалідів, дітей з особливо складними хворобами (м. Луцьк).)

5. Підтримка діяльності мистецько-терапевтичного гуртка «Забавляночка» і друзі» та проведення VIІI мистецького інтеграційного фестивалю «Забавляночка скликає друзів» — ВОГДО «Центр розвитку дитини» (3. Організація змістовного дозвілля для дітей, підлітків та молоді, у вільний від навчання час; проведення гурткової роботи, благодійних акцій, концертів для дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-інвалідів, дітей з особливо складними хворобами (м. Луцьк).)

6. Мистецький проект «ТерраАрт» — МО «Станиця Луцьк Пласту – національної скаутської організації України» (3. Організація змістовного дозвілля для дітей, підлітків та молоді, у вільний від навчання час; проведення гурткової роботи, благодійних акцій, концертів для дітей з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, дітей-інвалідів, дітей з особливо складними хворобами (м. Луцьк).)

7. Табір для дітей та молоді «Кольоровий дивосвіт» — МО «Станиця Луцьк Пласту – національної скаутської організації України» (2. Організація оздоровлення та відпочинку для дітей пільгових категорій (м. Луцьк, Волинська область).)

8. «Луцьк – місто наших сподівань» — Волинський фонд активної реабілітації неповносправних (7. Організація та проведення святкових заходів у м. Луцьку (День матері, День батька, День студента, День міста, День захисту прав інвалідів, Міжнародний день інвалідів).)

Керівників проектів-переможців просимо зателефонувати у відділ у справах сім'ї та молоді для узгодження реалізації проектів.

Телефон – 78-63-64

Відділ у справах сім'ї та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Голова ...
Наступна новина: припинено проїзд ...

КОМЕНТАРІ