На Волині оператори обласної диспетчерської служби екстреної допомоги будуть підключені до телекомунікаційної мережі уже в травні

На Волині оператори обласної диспетчерської служби екстреної допомоги будуть підключені до телекомунікаційної мережі уже в травні

11.04.13 08:41 0 980
До 1 травня ц.р. буде затверджена проектна документація для підключення телекомунікації мережі загального користування центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. До 15 травня – порядок доступу абонентів телекомунікаційних мереж до оперативно-диспетчерських служб за єдиним телефонним номером 103.

 

У IV кварталі поточного року відповідно до плану заходів щодо створення системи центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України, здійснюватиметься електронний контроль за роботою операторів служб екстреної медичної допомоги.

 

Оскільки, пропоновані IT-технології – високого рівня складності, то екстрена допомога потребуватиме кваліфікованих диспетчерів, які прийматимуть рішення щодо надання пацієнту екстреної чи невідкладної допомоги. Отож, для роботи в нових умовах понад 300 медпрацівників з Волині уже підвищують кваліфікацію, щоб бути готовим надавати вчасну медичну допомогу краянам.

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Металіст" пропонує за ...

КОМЕНТАРІ