Волинська область: рятувальники знешкодили 132 боєприпаси часів війни (фото, відео)

Волинська область: рятувальники знешкодили 132 боєприпаси часів війни (фото, відео)

11.04.13 09:20 0 969
7 квітня до управління ДСНС у Волинській області від чергового міського відділу УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення про те, що у місті Володимирі-Волинському на вулиці Данила Галицького, 21, під час проведення господарських робіт місцевим жителем виявлено підозрілі предмети, схожі на вибухонебезпечні снаряди.

Наступного дня особовий склад групи піротехнічних робіт під керівництвом заступника начальника групи майора служби цивільного захисту Олега Тарасюка прибув на місце знахідки. Після проведеної розвідки піротехніки вилучили 7 артилерійських снарядів калібру 122 мм та два калібру 152 мм, які знищили на учбовому полігоні місцевої військової частини.

А за дві години піротехніки виїхали у сусідній Турійський район, де у селі Дольськ поблизу дороги люди виявили небезпечні знахідки. У ході розвідки працівники піротехнічної групи виявили не один снаряд, а цілий арсенал боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни: 70 мінометних мін калібру 82 мм, 52 артилерійських снаряди калібру 20 мм, 45 мм і 122 мм, а також 1 гранату Ф-1, які вилучені та знищені на піщаному кар’єрі біля села Торговище.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині гуртківці ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ