26 юних прикарпатців поїхали  на «Артеківські діалоги»

26 юних прикарпатців поїхали на «Артеківські діалоги»

11.04.13 16:56 0 939
На ІІ тематичну зміну «Артеківські діалоги», що триватиме в Міжнародному дитячому центрі «Артек» по 29 квітня, працівники департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації відправили 26 дітей пільгових категорій.

Зокрема, серед юних «артеківців» з Прикарпаття - діти із малозабезпечених та багатодітних сімей, сироти, школярі, які за станом здоров’я перебувають на диспансерному обліку, обдаровані вихованці інтернатних навчальних закладів і одна дитина з обмеженими можливостями.

На відпочинок до «Артеку» відбули також четверо переможців Всеукраїнського фестивалю технічної творчості «Орбіта-Артек» і троє - Всеукраїнського інтелектуального конкурсу для талановитих та обдарованих дітей «Шкільна аспірантура».

У межах тематичної зміни «Артеківські діалоги» юні прикарпатці візьмуть участь у різноманітних конкурсах, присвячених Всесвітньому дню здоров’я, а також Всесвітньому дню авіації та космонавтики.

Довідково

Загалом з початку року в державні заклади цілорічної дії, що розташовані в АР Крим та м. Одесі за сприяння Міністерства соціальної політики України на оздоровлення та відпочинок направлено 126 дітей з Івано-Франківщини, які потребують соціальної уваги та підтримки.

У 2012 році до МДЦ «Артек» та УДЦ «Молода гвардія» направлено на тематичні оздоровчі зміни 1281 дитину пільгових категорій (МДЦ «Артек» - 869 дітей, УДЦ «Молода гвардія» - 412 дітей). У 2011 році – 1200 дітей.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині за дорученням ...

КОМЕНТАРІ