На Івано-Франківщині до завершення кампанії декларування залишилось 20 днів

На Івано-Франківщині до завершення кампанії декларування залишилось 20 днів

11.04.13 08:35 0 909
Нагадуємо громадянам про необхідність задекларувати свої доходи, отримані протягом 2012 року. Часу для подання декларації про майновий стан та доходи залишилося менше місяця – до 1 травня 2013 року.

Декларацію потрібно подати до податкової інспекції за місцем реєстрації платника. Для зручності громадян з цього року запроваджено новий сервіс, який дає змогу заповнювати декларацію в електронному вигляді. Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення, які надаються безкоштовно.

Громадяни також можуть скористатися послугами пошти, але варто пам’ятати, що декларацію поштовим відправленням слід надсилати не пізніше 20 квітня 2013 року.

У разі виникнення будь-яких запитань щодо декларування платники податків можуть звернутися за роз’ясненням безпосередньо до податкових інспекцій та сервісних центрів, які на період кампанії декларування працюють у посиленому режимі, або зателефонувати до кол-центру Міністерства доходів і зборів України за номером 0-800-501-007.

Всю інформацію про порядок декларування доходів можна отримати на веб-порталі міністерства (www.sts.gov.ua) та суб-сайті ДПС в області у розділі „Декларування громадянами майнового стану і доходів”.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11 квітня 2013 року – ...
Наступна новина: На Рівненщині шляхом ...

КОМЕНТАРІ