На Івано-Франківщині з роботою оновленого пологового відділення Тлумацької центральної районної лікарні ознайомилися гості з Швейцарії та Японії

На Івано-Франківщині з роботою оновленого пологового відділення Тлумацької центральної районної лікарні ознайомилися гості з Швейцарії та Японії

11.04.13 09:52 0 926
9 квітня у рамках спільного проекту ЮНІСЕФ та Швейцарського бюро співробітництва «Комунікації у сфері репродуктивного здоров’я матері та дитини» Тлумацьку центральну районну лікарню відвідали Гуідо Бельтрані – директор Швейцарського бюро співробітництва в Україні, Петро Ільків – керівник національних програм Швейцарського бюро співробітництва, Юкіе Мокуо – голова представництва ЮНІСЕФ в Україні, Валерія Таран – керівник проектів з питань охорони здоров’я ОДА, Оксана Манюх – керівник регіонального методично-організаційного центру з телемедичними консультаціями обласної дитячої клінічної лікарні. Гостей приймали заступник голови Тлумацької райдержадміністрації Олександра Чаплінська, головний лікар центральної районної лікарні Іван Бойчук, його заступники Оксана Мельник та Михайло Коцюруба.

Учасники запуску проекту на Прикарпатті приїхали з візитом перш за все до пологового відділення районної лікарні, яке з лютого цього року функціонує в оновленому вигляді після реконструкції. Своєрідну екскурсію для гостей провела завідувач акушерсько-гінекологічного відділення Оксана Кисилиця.

Зауважимо, що того ж дня в Івано-Франківську підписано Меморандум про наміри між Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Івано-Франківською облдержадміністрацією на підтримку проекту «Комунікації у сфері репродуктивного здоров’я, здоров’я матері та дитини». Окрім Івано-Франківщини, даний проект реалізовуватиметься на Житомирщині, Рівненщині та у Криму. Він передбачає проведення просвітницької роботи з населенням з метою привернення уваги людей до власного здоров’я.

Окрім Тлумацької центральної районної лікарні, учасники запуску згаданого вище проекту відвідали Городенківський пологовий будинок, пологове відділення у Коломийській центральної районної лікарні, побували на зустрічі в обласній дитячій лікарні, Богородчанській районній лікарні та навідалися до Центру розвитку дитини на базі ФАПу села Старуня Богородчанського району.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині сплату ...
Наступна новина: На Львівщині дитина, ...

КОМЕНТАРІ