Івано-Франківщина: камера! Мотор! Знімаємо!

Івано-Франківщина: камера! Мотор! Знімаємо!

11.04.13 12:45 0 1259
Не лише на телебаченні і не лише дорослі можуть створювати відео-сюжети. Прикарпатські правоохоронці на прикладі власної прес-служби ознайомили учасників новоствореної громадської організації «Юний міліціонер Прикарпаття» із роботою в журналістиці. В ролі справжнісіньких операторів спробували себе учні Черніївської школи.

Працівники сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Івано-Франківській області завітали до Черніїва, де в загальноосвітньому закладі саме знаходиться осередок «юних міліціонерів». Дітей ознайомили зі знімальною технікою та дали можливість випробувати її в дії.

Учасники організації мали змогу відчути себе в ролі відео-операторів та фотографів. Зізнаються, цей досвід виявився надзвичайно цікавим для них. Проведені заходи отримали позитивні відгуки не лише дітей, задоволеними залишилися також педагоги школи.

Заступник директора школи з виховної роботи Олена Слободян, відзначила, що завдяки отриманим знанням, діти зможуть знімати аматорські сюжети про свою школу та різні виховні заходи, а також готувати тематичні стінгазети на правові теми. Відтепер, це стане невід’ємною частиною учнівського самоврядування та дозволить дітям займатися цікавим та розвиваючим для них заняттям.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині ...
Наступна новина: На Тернопільщині для ...

КОМЕНТАРІ