На Прикарпатті працівники ДАІ виявляють «автомобілі-двійники»

На Прикарпатті працівники ДАІ виявляють «автомобілі-двійники»

11.04.13 15:39 0 997
Недбалість при купівлі транспортних засобів змушує івано-франківців потрапляти у грошові афери. Перебиті номерні знаки, автівки-двійники та автомобілі сумнівного походження продовжують купувати українці, через небажання перевірити на легальність своє придбання у Державтоінспекції.

Так, днями, в Івано-Франківську інспектор ДПС здійснуючи нагляд за дорожнім рухом зупинив автомобіль за порушення водієм правил дорожнього руху. Інспектор висловив вимогу надати документи для перевірки. Однак мешканець міста не мав при собі жодних паперів, що засвідчували би право керування автомобілем. Водій пояснив, автівку придбав через інтернет за кругленьку суму грошей – 30 тисяч доларів CША. Думав, що купує машину по довіреності, а саме авто перебуває на обліку в м. Рівне.

При огляді автомобіля, спеціалісти виявили фальсифікацію номерних знаків. А при проведенні перевірки через базу даних виявилось, що дане авто було зареєстроване, а тепер зняте з обліку в Дніпропетровську. До з’ясування обставин автівку помістили на арешт майданчик.

Державтоінспекція звертається до тих, хто запланував купівлю автомобіля: завчасно звертайтесь в органи ДАІ, аби провести звірку автівки по базах даних, щоб не купити «шило в мішку» та не потрапити в конфлікт із Законом.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області

text-align: right;
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ITF Мексика. Савчук і ...
Наступна новина: Цьогоріч на ремонт ...

КОМЕНТАРІ