На Львівщині на Стрийщині працівники міліції за підозрою у вбивстві затримали 27-річного місцевого мешканця.

На Львівщині на Стрийщині працівники міліції за підозрою у вбивстві затримали 27-річного місцевого мешканця.

11.04.13 11:34 0 959
Жахливе вбивство скоєно в одному зі сіл Стрийського району. 27-річний душогуб посеред ночі проник у будинок та позбавив життя господиню помешкання - 85-річну жінку.

Про смерть жінки у чергову частину Стрийського міськвідділу міліції повідомили місцеві мешканці. На місце події негайно виїхали правоохоронці. У помешканні вони виявили труп літньої жінки з ознаками насильницької смерті.

Як з’ясовано життя у пенсіонерки відібрав 27-річний раніше засуджений місцевий мешканець. Жінка проживала разом зі своїм чоловіком, але тієї трагічної ночі у будинку була сама - чоловік гостював у дітей. Молодик, проник у будинок через вікно та нанісши декілька ударів у голову, вкоротив віку літній жінці. На момент вчинення злочину він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України. Наразі слідство триває, слідчі очікують на результати експертиз та з’ясовують мотиви скоєння вбивства.

Душогуб перебуває під вартою. Йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Ольга Марцинюк , помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ