На Львівщині відбулись урочистості з нагоди приведення до Присяги курсантів освіти Інституту післядипломної освіти та заочного навчання ЛьвДУВ

На Львівщині відбулись урочистості з нагоди приведення до Присяги курсантів освіти Інституту післядипломної освіти та заочного навчання ЛьвДУВ

11.04.13 08:19 0 913
Днями відбулись урочистості з нагоди приведення до Присяги та випуску курсантів 2 курсу навчального взводу курсів післядипломної освіти Інституту післядипломної освіти та заочного навчання ЛьвДУВС. 31 курсант склав Присягу на вірність українському народові. Впродовж кількох місяців, навчаючись у навчально-тренувальному центрі "Верещиця", вони з нетерпінням чекали, коли промовлять слова непохитної клятви.

І ось усі вишикувалися на плацу задля урочистої церемонії. Біля трибуни керівництво ЛьвДУВС, настоятель храму села Верещиця, батьки та гості. Привітати випускників прийшли заступник начальника міліції громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк, заступник начальника - начальник міліції громадської безпеки УМВС України на Львівській залізниці полковник міліції Роман Павелко, старший інспектор з особливих доручень управління громадської безпеки УМВС України в Закарпатській області майор міліції Іштван Філіп.

За сумлінне навчання та зразковий вишкіл право зачитати текст присяги отримав рядовий міліції Володимир Бех. Випускники дружньо повторили кожне почуте слово та присягли захищати від протиправних посягань життя, здоров`я, права й свободи громадян, державний устрій і громадський порядок.

Вітаючи випускників, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ генерал-лейтенант міліції Михайло Цимбалюк зазначив, що цей день є урочистим не лише для випускників, а й для усього особового складу ЛьвДУВС, адже курсанти достойно склали усі іспити та невдовзі поповнять підрозділи однієї з найважливіших служб - ППС. Її працівники не тільки усувають порушення громадського порядку та припиняють злочини, а й займаються загальною та індивідуальною профілактикою.

«Завжди з гідністю і честю виконуйте слова Присяги, які пролунали. Пам’ятайте, перед вами відтепер стоїть найскладніший обов`язок – боронити мир та спокій своїх громадян. Ми завжди радо очікуємо вас у нашому навчальному закладі, аби ви могли підвищити свій рівень освіти, стати офіцерами. Миру і добра вам на цьому шляху, нових успіхів у службі!» – побажав Михайло Михайлович.

Ті, хто у процесі навчання проявили зразкову поведінку і сумлінне ставлення до виконання службових обов`язків, високі показники у навчанні були нагороджені почесними грамотами та відзначені подяками. А також було відзначено тих, хто брав активну участь у конкурсі КВК університету на Кубок ректора.

Ще багато теплих слів, побажань та настанов випускникам було сказано присутніми гостями. А на щасливу міліцейську службу поблагословив випускників настоятель храму села Верещиця, отець Микола Ревуцький, промовивши слова молитви та освятивши їх свяченою водою.

І як завжди на завершення, випускники карбуючи крок, пройшли урочистим маршем по плацу рідного навчального закладу.

ВГМЗ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: торік ...
Наступна новина: 11 квітня 2013 року – ...

КОМЕНТАРІ