Львівщина: для ліквідації повеневої ситуації в області працюють 50 одиниць техніки та 564 особи

Львівщина: для ліквідації повеневої ситуації в області працюють 50 одиниць техніки та 564 особи

11.04.13 10:25 0 774
Департамент цивільного захисту населення повідомляє, що на ранок 10 квітня на всіх ріках Львівщини відмічається спад рівнів води.

Проте у басейнах рік Дністра залишається вода на заплаві р. Стрв’яж в районі с. Луки Самбірського району.

На ріках басейну Західного Бугу вода на заплаві залишається у районі міст Кам’янка-Бузька, Буськ та Червоноград, сіл Волиця, Волсвин та Межиріччя Сокальського району.

Окрім того, на залишаються підтопленими повеневими водами 6 житлових будинків (у с. Межиріччя Сокальського району) та 81 присадибна ділянка у трьох населених пунктах Сокальського району (с. Межиріччя – 70, хут. Старе Городище Волсвинської сільської ради – 6, м. Великі Мости – 5).

Зазначимо, що сили цивільного захисту області продовжують працювати в режимі підвищеної готовності, а на території Сокальського району

і м. Червонограда – в режимі надзвичайної ситуації. Так, у м. Червоноград:і продовжуються роботи з відкачки води з п’яти підтоплених подвір’їв будинків по вул. Забузька, 19, Бічна Львівська, 2, 4, Залізнична, 10, 12. Також здійснюється відкачка води насосом Спеціального управління по гасінню териконів та рекультивації земель ДП«Львіввугілля»

у місці фільтрації лівобережної захисної дамби на вул. Забузька, 29-31.

Пости Львівського регіонального центру з гідрометеорології та Львівського обласного управління водних ресурсів продовжують постійний цілодобовий моніторинг рівнів води на водних об’єктах області.

Структурні підрозділи Львівського обласного управління водних ресурсів здійснюють постійний контроль за станом гідротехнічних споруд, обстановкою

на підвідомчих потенційно-небезпечних об’єктах і прилеглих до них територіях.

Всього до виконання робіт 10 квітня залучено 50 од. тех. та 564 особи, зокрема від Львівського обласного управління водних ресурсів 18 од. тех.

та 402 особи, територіальних підрозділів ДСНС України 6 од. тех. та 25 осіб, підрозділів Головного управління МВС України у Львівській області 20 од. тех.

та 41 осіб, комунальних служб 6 од. техніки та 96 осіб.

Нагадаємо, повенева ситуація в області знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Віктора Шемчука.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран: АЕС у Бушері ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ