Навчальний центр ВВ МВС України здійснив черговий випуск курсантів

Навчальний центр ВВ МВС України здійснив черговий випуск курсантів

11.04.13 17:36 0 914
У Навчальному центрі внутрішніх військ МВС України відбувся урочистий мітинг з нагоди закінчення навчального періоду та випуску курсантів. З промовою до особового складу звернувся начальник Навчального центру полковник Костянтин Плетко: «З цим досвідом, який Вам надали у Навчальному центрі, ви повинні стати надійними захисниками своєї Вітчизни. Хочу побажати, щоб ви не зупинялися на досягнутому, а постійно вдосконалювали свої вміння. Хай вам щастить».

Після оголошення наказу про затвердження результатів іспитів курсантам вручили посвідчення про закінчення Навчального центру. Голова екзаменаційної комісії - начальник управління бойової та спеціальної підготовки Головного управління внутрішніх військ полковник Сергій Кульчицький особисто вручив посвідчення тим хто склав іспити на відмінно.

Ті військовослужбовці, які не стали круглими відмінниками, але відзначились під час здачі окремих предметів навчання були заохочені грамотами.

Із закінченням навчання особовий склад також привітали: ветеран Навчального центру старший прапорщик у відставці Леонід Затворніцький та представники духовенства отець Юрій Галабуда і отець Андрій Кулицький.

Із ще більшим старанням, ніж будь-коли, чітко проходили підрозділи урочистим маршем. Дехто востаннє крокує, а інші обрали військову службу за контрактом. Після урочистостей члени комісії та командування Навчального центру в присутності командирів батальйонів і рот підбили підсумки здачі іспитів.

Вже у наступні два дні весь особовий склад, який закінчив навчання, повернеться до своїх військових частин.

лейтенант

Юрій Трепишко,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ