Сивочолого ювіляра привітав головний міліціонер Рівненщини

Сивочолого ювіляра привітав головний міліціонер Рівненщини

11.04.13 13:34 0 1015
Ще свіжі у пам’яті спогади, коли у День захисника Вітчизни начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Василь Лазутко завітав до сивочолого ветерана органів внутрішніх справ Івана Ілліча Іщенка. Проте нові гостини не забарилася – 95-річний ювілей став нагодою для наступної зустрічі.

Удома у полковника внутрішньої служби у відставці завжди раді гостям. Та й сам ветеран ділиться, що приємно, коли пам’ятають, адже не в подарунках справа, а в увазі та щирому ставленні.

— Дякую Василю Івановичу Лазутку, що не забуває про минуле, адже раніше я й мріяти не міг, що поспілкуюся з керівником такого рангу, а тут сам начальник управління внутрішніх справ приїздить до мене, щоб привітати з днем народження, — щиро говорить Іван Ілліч.

— Мені приємно, коли молоді співробітники набираються досвіду, спілкуючись із ветеранами-пенсіонерами органів внутрішніх справ, — зазначив Василь Лазутко. — Мені це близько і зрозуміло, адже і мої рідні воювали на фронтах Великої Вітчизняної війни. А увага – це чи не основне, що зараз потребують сивочолі ветерани.

Розчулений такими словами, Іван Ілліч не міг стримати сліз, адже не часто почуєш, а надто відчуєш турботу про себе та своїх рідних. А підтримала душевний настрій як завжди пісня. «Многая літа» Івану Іллічу подарували учасники вокально-інструментального ансамблю УМВС України в Рівненській області «Вартові».

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 2)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Алієв не хоче говорити про ...

КОМЕНТАРІ