в навчально-методичному центрі ЦЗ та БЖД Рівненської області відбулося  засідання педагогічної ради

в навчально-методичному центрі ЦЗ та БЖД Рівненської області відбулося засідання педагогічної ради

11.04.13 14:41 0 880
Відповідно до „Плану роботи НМЦ ЦЗ та БЖД Рівненської області на 2013 рік” 9 квітня відбулося засідання педагогічної ради.

У Порядку денному засідання розглянуто наступні питання: про результати атестації 2012-2013 року педагогічних працівників Центру та підбито підсумки організації навчально-методичної роботи Центру в першому кварталі 2013 року.

Зокрема керівники структурних підрозділів розповіли про виконання „Плану комплектування слухачами Центру”, місячних планів роботи Центру та про заходи, що планується здійснити для покращення навчального процесу у сфері цивільного захисту. Також підняли проблемні питання, які можна вирішити лише завдяки дружній співпраці працівників Центру з керівним складом структурних підрозділів ГУ ДНС у Рівненській області та з органами виконавчої влади міст і районів області.

Начальник Центру полковник служби ЦЗ Сергій Вовчук відмітив, що, оскільки закінчилися несприятливі зимові гідрометеорологічні умови, які зумовили проблеми з пересуванням по автошляхах області, то потрібно активізувати надання методичної допомоги консультаційним пунктам щодо дій населення у НС при органах місцевого самоврядування (сільських, селищних радах). Також пан полковник наголосив на актуальності здійснення у другому кварталі просвітницької роботи серед населення з питань безпечної поведінки на водних об’єктах та недопущення виникнення пожеж внаслідок необережного поводження з вогнем під час відпочинку у лісових та паркових масивах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку з 1 травня ...
Наступна новина: На Львівщині на головній ...

КОМЕНТАРІ