На Рівненщині про актуальне - під час зустрічі в Колківській сільській раді

На Рівненщині про актуальне - під час зустрічі в Колківській сільській раді

11.04.13 11:35 0 983
Днями в Колківській сільській раді відбулася зустріч заступника начальника Дубровицької МДПІ Наталії Торгун з представниками органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадських організацій.

Присутні обговорили питання щодо особливостей кампанії декларування доходів громадян у 2013 році, адміністрування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, запровадження РРО з електронною касовою стрічкою та дотримання законодавства з оплати праці.

Виступаючи перед учасниками зустрічі, Наталія Олексіївна зазначила, що надходження податку на доходи фізичних осіб є одним із резервів наповнення місцевого бюджету. Тому громадяни повинні розуміти - подаючи декларацію та сплачуючи цей податок, вони підтримують саме місцевий бюджет, який формує соціальну політику регіону.

З метою якісного обслуговування громадян під час декларувальної кампанії в Дубровицькій МДПІ створені умови, які гарантуватимуть забезпечення на високому професійному рівні надання консультацій як в телефонному режимі, так і в Центрі обслуговування платників податків. Нововведенням цьогорічної кампанії декларування є можливість подати декларацію про доходи в електронному вигляді через мережу Інтернет. Програмне забезпечення для формування, подання та збереження податкової звітності в електронному вигляді та ключі електронного цифрового підпису надаються безкоштовно і швидко. Отримати їх можна в акредитованому центрі сертифікації ключів, який знаходиться у Сарненській МДПІ.

Під час спілкування присутні також обговорили порядок оподаткування нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки, запровадження РРО з електронною касовою стрічкою та дотримання законодавства з оплати праці.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ