На Рівненщині шляхом взаєморозуміння та співпраці

На Рівненщині шляхом взаєморозуміння та співпраці

11.04.13 08:36 0 1009
Голова Гощанської райдержадміністрації Геннадій Владичук зустрівся із колективом Гощанської МДПІ в приміщенні податкової інспекції.

Геннадій Миколайович прозвітував про роботу районної адміністрації, проведену у 2010 - 2012 роках. Зазначив, що звітний період був надзвичайно насиченим та продуктивним. Насамперед, запроваджено ефективний діалог з інвесторами, завдяки чому у районі реалізуються декілька інвестиційних проектів. Протягом останніх двох із половиною років у районі реалізовано різних проектів на суму майже 70 мільйонів гривень.

Впроваджено комплекс енергозберігаючих технологій у закладах соціальної сфери. Здійснюються газифікація сіл, ремонт доріг, водопроводів, об’єктів соціально-культурного призначення.

Голова райдержадміністрації звернув увагу, що завдяки економічному зростанню та підвищенню бюджетної дисципліни забезпечено збільшення надходжень до бюджетів усіх рівнів. І хоч фінансові ресурси залишаються обмеженими, протягом поточного року необхідно вирішити ряд соціальних проблем та забезпечити виконання всіх намічених завдань і програм.

На закінчення зустрічі голова райдержадміністрації подякував колективу за сумлінну та результативну працю, спрямовану на наповнення бюджетів територіальних громад, та активну участь у громадському житті району. Геннадій Владичук висловив надію на взаєморозуміння, підтримку та співпрацю і в подальшому.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ