На Тернопільщині валентин Хоптян доручив керівникам районів тримати на особливому контролі питання погашення заборгованості по заробітній платі

На Тернопільщині валентин Хоптян доручив керівникам районів тримати на особливому контролі питання погашення заборгованості по заробітній платі

11.04.13 16:39 0 945
Голова обласної державної адміністрації наголосив на важливості цього питання під час наради, присвяченої актуальним проблемам життєдіяльності регіону.

«У суть цієї проблеми потрібно вникнути і щоденно працювати над її вирішенням. Якщо потрібно – залучайте до цієї роботи й представників районних органів прокуратури», - сказав Валентин Хоптян, звертаючись до присутніх на нараді голів райдержадміністрацій, районних рад, керівників структурних підрозділів ОДА, обласних установ та організацій.

«Думаю, що в нас є всі можливості добре спрацювати і до кінця року ліквідувати в області всю заборгованість по заробітній платі, - вважає голова ТОДА. – Але для цього потрібні зусилля, серйозна та систематична робота. Якщо всі ми будемо разом працювати – буде добрий результат».

Валентин Хоптян відзначив, що одним із найбільших боржників є Тернопільський аеропорт.

«Сергію Олександровичу, мусимо шукати шляхи розв’язання ситуації з боргами аеропорту», - звернувся він до в.о. голови обласної ради Сергія Тарашевського.

Присутній на нараді заступник голови облдержадміністрації Василь Гецько поінформував, що відпрацьовується питання можливості часткового погашення боргів перед бюджетом фірми «Стрий-Центр» - колишнього інвестора летовища.

«Там є 5 мільйонів боргів. Описано майно цієї фірми в Стрию. Якби вдалося його реалізувати і повернути до обласного бюджету кошти, то це був би хороший ресурс щоб вивести підприємство «на нуль», а тоді шукати потенційного інвестора, аби можна було працювати», - каже Василь Гецько.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному пройшов 20-ти ...
Наступна новина: На Львівщині у приватному ...

КОМЕНТАРІ