На Тернопільщині для відселення жителів Мельниця-Подільської, будинки яких внаслідок зсуву перебувають в аварійному стані, заплановано виділити 560 тис. грн.

На Тернопільщині для відселення жителів Мельниця-Подільської, будинки яких внаслідок зсуву перебувають в аварійному стані, заплановано виділити 560 тис. грн.

11.04.13 12:48 0 843
Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій рекомендує виділити 560 тис. грн. Мельнице-Подільській селищній раді для здійснення заходів, пов’язаних з відселенням громадян із житлових будинків, що, через зсув, перебувають в аварійному стані.

Відповідне рішення було прийнято 10 квітня на позачерговому засіданні комісії, яке провів перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач.

Зокрема було вирішено рекомендувати Мельнице-Подільській селищній раді та Борщівській районній державній адміністрації спільно з Борщівською районною радою внести зміни до місцевих бюджетів на 2013 рік щодо виділення 300 тис. гривень (за пропорцією 40 тис. грн – бюджет смт.Мельнице-Подільська і 260 тис. грн. - Борщівський районний бюджет) для відселення громадян із зсувонебезпечної ділянки.

Комісія також підтримала клопотання Мельнице-Подільського селищного голови та Борщівської районної державної адміністрації про виділення коштів з обласного бюджету в сумі 260 тис. гривень для відселення жителів смт Мельниця-Подільська з аварійних будинків.

За підсумками наступного бюджетного періоду (І півріччя 2013 року) управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації направити відповідне звернення в обласну державну адміністрацію, а головному фінансовому управлінню облдержадміністрації підготувати необхідний пакет документів в обласну раду щодо потреби надання субвенції з обласного бюджету Борщівському районному бюджету в сумі 260 тис. гривень для згаданих цілей.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ