На Тернопільщині вирок суду вислухала матір, яка не витримавши знущань сина, схопилася за ніж

На Тернопільщині вирок суду вислухала матір, яка не витримавши знущань сина, схопилася за ніж

11.04.13 13:22 0 947
За нанесення тяжких тілесних ушкоджень на лаві підсудних опинилася 55-річна жителька одного із сіл Тернопільського району. Не витерпівши чвар і знущань вічно п’яного сина, жінка вхопилася за ніж та ледь не позбавила життя молодого чоловіка.

Немає гіршого, як сімейні сварки. Як розповів начальник Тернопільського райвідділу внутрішніх справ Руслан Балик, правоохоронцям не раз доводилося втручатися у взаємини цієї родини. Адже 21-річний син, замість працювати і допомагати рідним, мав пристрасть до алкоголю. А коли хміль вдаряв у голову, молодик часто вдавався до насилля. Профілактичні бесіди, адміністративні стягнення,– не допомагало ніщо.

Того трагічного дня рідні повернулися з Тернополя вечірньої пори, проте зайти до помешкання не змогли. Син, напившись до безтями, спав, замкнувши зсередини двері. Довго матері довелося стукати, аби добудитися випиваку. Та краще б цього не робила. Бо замість слів вибачень жінка почула в свою адресу лайку та погрози. Далі конфлікт переріс у бійку. Не стерпівши знущань та побоїв, жінка взяла до рук ніж. Це й стало ледь не фатальною розв’язкою.

З проникаючим пораненням грудної клітки молодика доправили до лікувального закладу. Отримані ушкодження медики кваліфікували як важкі, що є небезпечними для життя та здоров’я.

І потерпілий, і підсудна у залі суду просили не вдаватися до суворого покарання, не позбавляти жінку волі. Обоє помирилися, син до матері не заявив жодних моральних чи матеріальних претензій. Призначивши п’ять років позбавлення волі, суд визнав за можливе звільнити жінку від відбуття такого покарання, встановивши дворічний іспитовий строк.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Львівщині за одержання ...

КОМЕНТАРІ