На Тернопільщині податківець вирішував питання через хабар

На Тернопільщині податківець вирішував питання через хабар

11.04.13 10:25 0 843
Схему уникнення сплати штрафних санкцій запропонував приватному підприємцеві співробітник управління державної податкової служби в Тернопільській області. Державний службовець заради збагачення власної кишені готовий був переступити закон. Нечистого на руку податківця викрили оперативники обласного управління боротьби з організованою злочинністю.

Як розповів начальник УБОЗ УМВС України в Тернопільській області Анатолій Лупійчук, податковий інспектор вимагав хабар у бізнесмена за незастосування штрафних санкцій та пришвидшення процедури закриття суб’єкта підприємницької діяльності. Ціна питання – 500 доларів.

Співробітники УБОЗу затримали податківця «на гарячому» безпосередньо після отримання ним більшої частини хабара. Грошові кошти у сумі 400 доларів вилучено.

Податківця-хабарника, відповідно до статті 208 КПК України, затримано. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна. Триває досудове слідство.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ