Прокуратура Західного регіону  виявила незаконне відчуження майна  на суму понад 110 тисяч гривень у Львові

Прокуратура Західного регіону виявила незаконне відчуження майна на суму понад 110 тисяч гривень у Львові

11.04.13 16:37 0 928
Львівська прокуратура з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері під час перевірки додержання законності відчуження посадовими особами філії "Управління торгівлі Західного оперативного командування" Концерну "Військторгсервіс" державного нерухомого майна, виявила порушення вимог закону.

Зокрема, установлено, що у листопаді 2007 року службові особи вказаної філії, перевищуючи надані їм повноваження, самовільно, без наявності відповідного дозволу від суб'єкта управління майном – Міністерства оборони України та дотримання конкурсної процедури, за договором купівлі-продажу відчужили розташоване у Львові державне нерухоме майно, що спричинило тяжкі наслідки – матеріальні збитки на загальну суму понад 110 тисяч гривень.

Відповідно до підслідності кримінальне провадження скеровано до Шевченківського РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області.

Процесуальне керівництво здійснюють процесуальні прокурори Львівської прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Західного регіону України.

Відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 365 ч. 3 Кримінального кодексу України. Закон передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.



Микола Гуцуляк,

прес-секретар прокурора

Західного регіону України

з нагляду за додержанням законів

у воєнній сфері
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Рівному пройшов 20-ти ...

КОМЕНТАРІ