відбувся обласний етап ХІХ Всеукраїнського фестивалю «Дружин юних пожежних»

відбувся обласний етап ХІХ Всеукраїнського фестивалю «Дружин юних пожежних»

12.04.13 14:04 0 896
10 квітня Чернівецький обласний центр естетичного виховання «Юність Буковини» гостинно прийняв у своїх стінах учасників та гостей обласного етапу ХIХ Всеукраїнського фестивалю «Дружин юних пожежних». Його провели Управління ДСНС України у Чернівецькій області, Чернівецька обласна організація Добровільного пожежного товариства України та Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації.

У фестивалі взяли участь 13 команд із всіх районів області та міст Чернівці і Новодністровськ. Дружини юних пожежних мали змогу показати свої вміння і таланти, пропагуючи здоровий спосіб життя та нагадували про необхідність дотримуватись правил безпеки життєдіяльності.

Спостерігаючи за розмаїттям виступів команд, важко було передбачити, яким буде фінал, оскільки учасники показали високий рівень підготовки і намагалися якнайкраще презентувати свій район, навчальний заклад, команду, потішити глядачів яскравими декораціями, неповторними костюмами, театралізованими постановками, хореографією, вокалом та іскрометними жартами.

При оцінюванні виступів команд бралися до уваги дотепність, гумор, артистизм, кмітливість і, безперечно, відповідність темі. Переможцем фестивалю із незначним відривом стала команда «Стоп-кадр» з смт. Вижницького району. Вони і представлятимуть Чернівецьку область на всеукраїнських змаганнях. Друге місце у запеклій боротьбі розділили команди «Шок» смт. Путила та «Полум’яні серця» з смт. Кельменці. На фестивалі переможених не було, адже усі без винятку команди були нагороджені цінними подарунками від організаторів змагань та відзначені у номінаціях за вдалий творчий задум, влучний гумор, кращі костюми, мистецтво перевтілення, вокальну майстерність. Але, найголовніше, юні рятувальники-пожежні показали, що є гідними продовжувачами справи своїх старших колег-рятувальників.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині у ...
Наступна новина: На Хмельниччині вшанували ...

КОМЕНТАРІ