Буковина: відбулися навчання в будівельному гіпермаркеті «Епіцентр»

Буковина: відбулися навчання в будівельному гіпермаркеті «Епіцентр»

12.04.13 13:17 0 1002
11 квітня у Чернівцях проведено тактико-спеціальні навчання у гіпермаркеті «Епіцентр» по вул. Хотинській обласного центру. Дані навчання проводилися з метою відпрацювання взаємодії пожежно-рятувальних підрозділів з обслуговуючим персоналом об’єкту та тренування особового складу підрозділів при гасінні пожежі на об'єктах з масовим перебуванням людей.

Згідно задуму навчань, внаслідок короткого замкнення електропроводки виникла пожежа у відділі «Вироби з дерева». Оскільки у даному відділі знаходилася велика кількість горючих матеріалів, тут виникло сильне задимлення. Загальна площа пожежі склала 80 кв.м. Створилася реальна загроза розповсюдження вогню на сусідні відділи. Адміністрація гіпермаркету вжила заходів щодо евакуації відвідувачів та обслуговуючого персоналу. Також було задіяно системи димовидалення та пожежогасіння.

За лічені хвилини на місце події прибули вогнеборці. Використовуючи апарати захисту органів дихання, рятувальники увійшли в приміщення гіпермаркету для проведення пожежної розвідки. Пересвідчившись, що в будівлі немає людей, вогнеборці приступили до ліквідації пожежі. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, запобігши подальшому розповсюдженню полум’я.

У проведенні навчань було задіяні всі пожежно-рятувальні підрозділи міста Чернівці. Умовну пожежу було ліквідовано у визначений час. З поставленим завданням учасники навчань впорались.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Рівненські митники ...

КОМЕНТАРІ