В Луцьку і знову свято - творчий звіт НВК №24

В Луцьку і знову свято - творчий звіт НВК №24

12.04.13 10:22 0 1119
Творчий звіт колективів художньої самодіяльності «У життя – через красу», який відбувся 10 квітня у Луцькому НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів №24-технологічний ліцей», скликав повен зал глядачів на свято казки, пісні і танцю. Адже кожен батько, віддавши на навчання у цей заклад нового типу своє дитя, хоче бачити його всебічно інтелектуально та духовно розвиненим. І цьому сприяють керівники гуртків художньої самодіяльності, котрі шукають та розвивають юні обдарування, дають можливість їм самоутвердитись.

Ще з порогу гостей приємно вразила виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. Вишиті рушники, серветки та картини, ляльки-мотанки та народні ляльки-сувеніри, вироби з дерева, з бісеру, з соломи (керівники Леся Храплива, Ольга Жалай), широко представлена флористика (керівник Зоряна Кочулап), а сцену прикрашали виготовлені із сіна ученицями 9 класу Дариною Ариванюк та Анастасією Мацюняк великий скрипічний ключ, контрабас та весняні квіти-тюльпани.

Концертна програма включала різні жанри мистецтва. Казку на сучасний лад «Колобок» показав драматичний гурток «Веселиця» (керівник Руслана Адамович), фольклорну композицію «Святкування Юрія» подарував фольклорний гурт «Веретенце» (керівник Галина Гісь), звучали пісні у виконанні окремих солістів та вокальних груп (керівники Олена Драчук, Любов Вегера, Ірина Лаговська, Діана Свист ). Сучасні та народні хореографічні композиції виконали учасники молодшої, середньої та старшої груп ансамблю сучасного танцю «Ремікс» (керівник Марія Мудрак, в недалекому минулому - учасниця ансамблю та випускниця школи). А як схвилювала мелодія скрипки у виконанні учня 6 класу Арсена Коваленка … Як захоплююче Костя Мельничук (учень 9 класу) виконав на гітарі «Романс» Вісенто Гомеса… Як заполонив серця всіх присутніх хор «Веселка» (керівник Ірина Лаговська, концертмейстер Василь Біщук). І кожен номер вражав сценічною культурою учасників, естетикою, різнобарвними костюмами та супроводжувався чітко продуманою і вдало підібраною мультимедійною презентацією. Загалом, у святковому дійстві взяло участь 250 вихованців гуртків художньої самодіяльності, які не тільки вміють навчатися, а й дарувати радість іншим.

Управління освіти Луцької міської ради

(724 800, 728 058 )

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ