На Івано-Франківщині польська делегація на Косівщині

На Івано-Франківщині польська делегація на Косівщині

12.04.13 12:25 0 912
11 квітня о 12.00 у Косівській райдержадміністрації відбулася зустріч голови райдержадміністрації Ярослава Шинкарука із делегацією з міста Лохова Венгровського повіту Мазовецького воєводства Республіки Польща. Основне питання, яке було обговорено під час зустрічі з головою ради м. Лохова Анжеєм Сухеником, його радником Міхалом Постиком та головою шкільної управи цього міста Євгеніушем Редманом – це відпочинок і участь дітей з Венгровського повіту у культурно-масових заходах, що відбуватимуться влітку цього року на Косівщині, а дітей з Косівщини - у Венгровському повіті.

Дружні зв’язки між Венгровським повітом і Косівщиною тривають більше п’яти років. За цей час представники влади, культури, освітянської і медичної сфер Косівського району та Венгровського повіту не раз обмінювалися візитами. Навіть уже в лютому цього року, згідно з Меморандумом про співпрацю Косівського району з Венгровським повітом Польщі, лікарі центральної районної лікарні пройшли стажування у польських клініках. Набуті там знання з новітніх методик діагностики та лікування вони почнуть невдовзі застосовувати безпосередньо на практиці.

Щодо обміну делегаціями дітей, то щороку діти з Косівщини відпочивають улітку у згаданім повіті, а діти звідти – на Косівщині.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині за хабар ...
Наступна новина: Хмельниччина: обговорено ...

КОМЕНТАРІ