Івано-Франківщина: розглянуто питання ефективності використання державних коштів при закупівлі продуктів харчування бюджетними установами області

Івано-Франківщина: розглянуто питання ефективності використання державних коштів при закупівлі продуктів харчування бюджетними установами області

12.04.13 15:59 0 812
11 квітня під головуванням директора департаменту економіки облдержадміністрації Володимира Поповича проведено засідання круглого столу щодо ефективності використання державних коштів при закупівлі продуктів харчування бюджетними установами області.

В обговоренні взяли участь представники Державної фінансової інспекції в області, департаментів економіки, агропромислового розвитку, соціальної політики, охорони здоров’я та управління освіти і науки облдержадміністрації.З метою ефективного використання бюджетних коштів прийнято рішення про щомісячне оновлення департаментом агропромислового розвитку інформації про залишки плодоовочевої продукції у фермерських господарствах області і ціни на них та надання її розпорядникам бюджетних коштів. Рекомендованокерівникам бюджетних установ закуповувати продукти харчування безпосередньо у виробників, а товари, які в області не виробляються – у оптових підприємств. Керівникам галузевих департаментів (управлінь) облдержадміністрації доручено підготувати пропозиції про внесення змін до чинного законодавства для врегулювання проблемних питань проведення конкурсних торгів із закупівлі продуктів харчування за державні кошти.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відбулася зустріч ...
Наступна новина: Тернопільщина: у першому ...

КОМЕНТАРІ