В обговоренні взяли участь представники Державної фінансової інспекції в області, департаментів економіки, агропромислового розвитку, соціальної політики, охорони здоров’я та управління освіти і науки облдержадміністрації.З метою ефективного використання бюджетних коштів прийнято рішення про щомісячне оновлення департаментом агропромислового розвитку інформації про залишки плодоовочевої продукції у фермерських господарствах області і ціни на них та надання її розпорядникам бюджетних коштів. Рекомендованокерівникам бюджетних установ закуповувати продукти харчування безпосередньо у виробників, а товари, які в області не виробляються – у оптових підприємств. Керівникам галузевих департаментів (управлінь) облдержадміністрації доручено підготувати пропозиції про внесення змін до чинного законодавства для врегулювання проблемних питань проведення конкурсних торгів із закупівлі продуктів харчування за державні кошти.
Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: Луцьк: відбулася зустріч ...
Наступна новина: Тернопільщина: у першому ...