На Івано-Франківщині став міліціонером, щоб допомагати людям

На Івано-Франківщині став міліціонером, щоб допомагати людям

12.04.13 14:51 0 1373
«Наш кращий дільничний інспектор міліції» - відгукуються колеги по роботі та громадяни про старшого лейтенанта міліції Андрія Сторощука. 25-річний дільничний інспектор говорить, що нічого незвичайного не робить, тільки виконує свою роботу, яку завжди намагається робити сумлінно.

«Кожне звернення громадян, - вважає дільничний,- фактично є виявом довіри до мене як до представника влади, і я мушу цю довіру обов'язково виправдати. Відомо, що населення завжди давало і дає оцінку міліції дивлячись на діяльність дільничних інспекторів. Найперше на дільничного покладається контроль за особами, схильними до скоєння правопорушень або й злочинів, за тими, хто повернувся з місць позбавлення волі. Дільничний мусить вгамовувати сімейний та сусідські конфлікти, знати, як мовиться, «хто чим дихає».

У 2009 році Андрій закінчив Івано-Франківський національний університет нафти і газу, факультет автоматизації та комп’ютерних наук, але за фахом ніде не працював. Після проходження курсів першопочаткової підготовки одразу почав працювати дільничним інспектором.

Навантаження дільничного за кількістю населення території, яку він обслуговує складає близько 15 тисяч чоловік. Щоденно до дільничного йдуть люди зі своїми скаргами та проблемами. Тематика звернень найрізноманітніша, от наприклад за зверненям мешканців однієї з вулиць міста Андрій Сторощук затримав 48-річного івано-франківця, що протягом тривалого часу крав електричні лічильники з під'їзду будинку, де й сам проживає. Так дільничний отримав чергову подяку міської ради Івано-Франківська, але це не єдиний приклад і не перша подяка, яку одержав правоохоронець за короткий строк служби в ОВС.

Нерідко доводиться чути слова подяки від мешканців території обслуговування дільничного пункту міліції (ДПМ). Адже від тоді, як пунктом №4 керує Андрій Сторощук можна уявити, скільки дебошів не відбулося, скільки вечорів обійшлося без п’яного горлання веселих компаній, у скількох під’їздах припинилося блукання неповнолітніх із незрозумілими намірами.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

img alt=

img alt=

img alt=

img alt=
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Закарпатті роми
Наступна новина: Сеул заявляє, що готовий ...

КОМЕНТАРІ