На Івано-Франківщині самбісти-динамівці змагалися на борцівському килимі

На Івано-Франківщині самбісти-динамівці змагалися на борцівському килимі

12.04.13 16:31 0 836
В навчальному центрі обласного УМВС під егідою обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» відбулися змагання з боротьби самбо.

Це другий вид динамівської спартакіади, в якому взяли участь близько півсотні борців із дев'яти колективів фізичної культури і спорту правоохоронних органів Прикарпаття. Кожна команда могла виставити по шість спортсменів. Найбільші шанси були в динамівців 50-го полку внутрішніх справ, дислокованого в Івано-Франківську, які недавно поповнилися відомими спортсменами. Скажімо, один із новобранців майстер спорту Михайло Ілитчук нещодавно став чемпіоном України. На першості прикарпатського «Динамо» йому не було рівних у ваговій категорії до 62 кілограмів. Ще два представники військової частини – Василь Ятель і Ростислав Боднар – перемогли відповідно у вагових категоріях до 68 і 74 кілограмів.

Серед найлегших борців (до 57 кілограмів) чемпіоном став Юрій Рибчинський з обласного управління Служби безпеки України, а його товариш по команді Василь Ленчук виграв змагання самбістів у ваговій категорії до 100 кілограмів. Два чемпіонських титули здобули спортсмени обласного УМВС: працівник спецпідрозділу «Беркут» Олександр Агафонов був кращим серед борців, чия вага не перевищує 90 кілограмів, а «беркутівець» Андрій Вертипорох не мав рівних у найважчій ваговій категорії (понад 100 кілограмів). Перше місце також посів спортсмен із обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Юрій Пожар (до 82 кілограмів).

У загальнокомандному заліку перемогла збірна 50-го полку внутрішніх військ, на другому місці – самбісти обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, на третьому – факультету громадської безпеки та соціальної роботи Львівського державного університету внутрішніх справ. Команда обласного УМВС стала четвертою, представники якої Олександр Новосад та Андрій Зорій посіли третє місце у своїх вагових категоріях. Слід відзначити й третє місце преставника команди управління Державної служби охорони при УМВС Віктора Кушки (до 90 кілограмів).

Переможці та призери першості з самбо нагороджені кубками і грамотами. Наступним видом динамівської спартакіди будуть змагання з міні-футболу.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ