При Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області створюється Громадська рада

При Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області створюється Громадська рада

12.04.13 17:03 0 1049
До уваги інститутів громадянського суспільства!

З метою забезпечення участі громадськості у формуванні і реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, рятувальної справи, гасіння пожеж, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру при Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області створюється Громадська рада.

До складу Громадської ради можуть бути обрані представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України.

Установчі збори з формування Громадської ради при Управлінні Державної України служби з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області відбудуться 18 червня 2013 року о 10.00 год. за адресою: вул. Дністровська, 30, м. Івано-Франківськ (перший поверх, приміщення кризового центру).

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в установчих зборах, посвідчене печаткою (у разі наявності);

- біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

- інформація про результати діяльності інституту громадянського суспільства протягом останніх двох років.

Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано голову зборів та секретаря.

Документи приймаються в електронному та паперовому варіантах до 07 червня 2013 року включно з 08:00 до 17:00 год. (крім обідньої перерви з 12:00 до 13:00 год., вихідних та святкових днів) за адресою:

76015, м. Івано-Франківськ, вул. Дністровська, 30, каб. 405, контактний телефон (0342)53-78-55, e-mail: tumns_odv@i.ua

Відповідальна особа: Чорнюк Наталя, контактний телефон (0342) 53-78-55.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У "Челсі" не проти, щоб ...
Наступна новина: На Львівщині довідок ...

КОМЕНТАРІ