Команда шахістів зі Львівщини – краща на XI літній універсіаді України

Команда шахістів зі Львівщини – краща на XI літній універсіаді України

12.04.13 11:36 0 822
11 квітня у Львові завершилися змагання з класичних шахів, що відбувалися в межах XI літньої універсіади України. За підсумками 7-ми турів в командному заліку беззаперечну перемогу здобула команда Львівської області.

Перемогу в особистому заліку серед чоловіків виборов Кравців Мартин, – студент Львівського державного університету фізичної культури, який грав на першій дошці. На цій же дошці другим став Віталій Сивук з Миколаєва, а третім – Віктор Скляров з Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка.

На другій дошці трійка призерів виглядає наступним чином:

1 місце – Вовк Андрій – студент Львівського національного університету імені Івана Франка;

2 місце – Бортник Микола – студент з Національного університету кораблебудування імені Адмірала Макарова (м. Миколаїв);

3 місце – Шумілов Ілля – студент Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка.

Серед дівчат, які змагалися на третій дошці, кращою стала діюча чемпіонка світу, студентка Львівського державного університету фізичної культури Марія Музичук. Друге місце посіла Ольга Калініна, яка навчається у Тернопільському національному економічному університеті, а третьою стала студентка Національного університету “Львівська політехніка” Ольга Павлюк.

Четверта дошка принесла перемогу вихованці Львівського державного університету фізичної культури Єлизаветі Соловйовій, другою стала Олександра Баранцева, яка навчається у Східноукраїнському національному університеті ім. Володимира Даля (м. Луганськ). Бронзова медаль дісталася Маріанні Калініній, яка виступає за Тернопільський національний педагогічний університет імені В.Н.Гнатюка.

Зазначимо, що змагання з класичних шахів тривали з 7 до 11 квітня. 11-12 квітня учасники XI літньої Універсіади України з шахів змагатимуться у швидких шахах (7 турів) та бліці.

Нагадаємо, що в Універсіаді, яка організовується Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України спільно із Національним університетом “Львівська політехніка”, беруть участь 22 команди з 19 областей України. Місто Київ, Львівська та Тернопільська області представляють по 2 команди.

В Універсіаді з шахів, що відбувається у Львові з 7 до 12 квітня, беруть участь 4 міжнародні гросмейстери, 4 міжнародні майстри, 6 майстрів Фіде, 15 майстрів спорту, усі решта – кандидати в майстри спорту і першорозрядники.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія пообіцяла Сербії ...
Наступна новина: Рафаїлов про базу "Зорі": ...

КОМЕНТАРІ