У Львівській ОДА продовжується робота щодо покращення якості консультаційних послуг підприємцям області

У Львівській ОДА продовжується робота щодо покращення якості консультаційних послуг підприємцям області

12.04.13 16:53 0 1107
У середу, 10 квітня, директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської облдержадміністрації Денис Шмигаль провів чергову робочу зустріч із керівником німецько-українського проекту економічного партнерства Фолькером Штьотцнером та віце-президентом Львівської торгово-промислової палати Романом Бараном.

Сторони розглянули особливості подальшого впровадження проекту економічного партнерства, в рамках якого, зокрема, заплановано створення у місті Кам’янка-Бузька постійно діючого консультаційного центру для підприємців, а також надання допомоги у розробці Концепції створення індустріального парку на базі переданого міській раді військового містечка.

Зазначимо, що дію згаданого німецько-українського проекту, учасниками якого є Львівська та Лейпцизька торгово-промислові палати, було продовжено ще на 3 роки, що сприятиме наданню якісних консультаційних послуг підприємцям області з питань ведення підприємницької діяльності.

На також продовжується плідна співпраця між департаментом економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації та Львівською торгово-промисловою палатою у сфері підтримки підприємництва в рамках підписаного 20 березня 2012 року Меморандуму про співпрацю та координацію дій з розвитку та підтримки малого і середнього бізнесу в районах Львівської області.

Відповідно до погоджень, котрі задекларовані Меморандумом, здійснюється діяльність, спрямована на формування привабливого підприємницького клімату області шляхом впровадження інноваційних інструментів підтримки сектору малого та середнього бізнесу, надання професійних консультаційних послуг, створення навчальних та тренінгових систем. Окрім цього, спільно проводяться «круглі столи», семінари, конференції з питань ведення підприємницької діяльності, форуми.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У "Челсі" не проти, щоб ...

КОМЕНТАРІ