Основні заходи після проведення проміжних виборів депутатів Львівської обласної ради

Основні заходи після проведення проміжних виборів депутатів Львівської обласної ради

12.04.13 16:02 0 930
Відповідно до календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення проміжних виборів депутатів Львівської обласної ради 7 квітня 2013 року розпорядники виборчих фондів зобов’язані до 12 квітня 2013 року подати до відповідної територіальної виборчої комісії фінансовий звіт за формою, встановленою Центральною виборчою комісією.

Фінансові звіти про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидатів у депутати обласної ради оприлюднюються територіальною виборчою комісією у місцевих друкованих засобах масової інформації у п’ятиденний строк з дня надходження таких звітів до виборчої комісії.

Територіальна виборча комісія на своєму засіданні на підставі складеного нею протоколу про результати виборів депутатів у одномандатному мажоритарному виборчому окрузі до 12 квітня 2013 року включно приймає одне з рішень про результати виборів: про визнання депутата обраним, про призначення повторного голосування, про визнання місцевих виборів у виборчому окрузі такими, що не відбулися. Обраним депутатом вважається кандидат, який одержав більшість голосів виборців, які взяли участь у голосуванні, відносно інших кандидатів, які балотувалися в цьому виборчому окрузі.

Повідомлення про результати голосування, обраного депутата в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі не пізніш як на п’ятий день після проведення виборів публікуються в пресі або доводяться до відома населення в інший спосіб. Про результати голосування і підсумки виборів територіальна виборча комісія приймає відповідне рішення.

Територіальна виборча комісія не пізніш як на п’ятий день з дня встановлення результатів виборів депутатів обласної ради оприлюднює результати місцевих виборів у відповідних місцевих друкованих засобах масової інформації.

Територіальна виборча комісія зобов’язана не пізніш як у тижневий строк з дня офіційного оприлюднення результатів місцевих виборів повернути невикористані нею на підготовку і проведення виборів кошти в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Рахунок виборчого фонду закривається установою банку на шістнадцятий день після дня офіційного оприлюднення результатів відповідних місцевих виборів.

Територіальна виборча комісія після офіційного оприлюднення результатів місцевих виборів передає виборчу та іншу документацію до відповідної місцевої державної архівної установи.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: ...
Наступна новина: Хайнкес: "Подивимося, чи ...

КОМЕНТАРІ