Міліція закликає громадян надати інформацію про руйнування пам’ятників українським націоналістам

Міліція закликає громадян надати інформацію про руйнування пам’ятників українським націоналістам

12.04.13 14:56 0 911
Співробітники міліції закликають зголоситися осіб, які володіють інформацією щодо хуліганів, які пошкодили пам’ятники та меморіальні таблиці українським націоналістам, встановлені на території Львівської області.

Впродовж березня-квітня 2013 року на території Львівської області невідомі особи здійснили чотири акти пошкодження пам’ятників та меморіальних таблиць українським визволителям – Степану Бандері, Євгену Коновальцю та Роману Шухевичу.

Загалом впродовж двох місяців невідомі особи пошкодили меморіальні таблиці та пам’ятники українським визволителям у чотирьох населених пунктах Львівської області (у селі Воля Задеревацька та місті Моршин Стрийського району, у селі Великосілки Кам’янка-Бузького району, а також у селищі Білогорща біля Львова).

За словами першого заступника начальника ГУ МВС України у Львівській області Василя Кундика, щодо кожного з фактів пошкодження пам’ятників у Львівській області відкриті кримінальні провадження. Керівництво Головного управління щоденно заслуховує інформацію про проведену роботу.

За даною справою призначено понад 30 судових експертиз. Міліціонери вже встановили знаряддя, за допомогою якого вчиняли вказані злочини, а також встановили, скільки людей брали участь, а також який транспорт використовували.

Зі слів очевидців злочину, вчиненого у Стрийському районі, працівники міліції склали фоторобот підозрюваного. Його прикмети: чоловік віком близько 30 років, ріст – орієнтовно 170 см, спортивної тілобудови, волосся чорне, коротке, обличчя овальної форми. Був одягнений у темно-коричневу балонову куртку, темні джинсові штани.

Співробітники міліції Львівської області закликають небайдужих громадян надати будь-яку відому їм інформацію про вказані вище акти хуліганства, а також осіб, причетних до цього злочину. Номера телефонів: 067 671 17 43 або 102. Конфіденційність гарантована!

Принагідно відзначимо, що на території Львівської області встановлено понад 2,5 тисяч меморіальних таблиць, пам’ятників видатним особам.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині піротехніки ...
Наступна новина: Тернопільські лісівники ...

КОМЕНТАРІ