На Львівщині дільничні інспектори Стрийського міськвідділу міліції  встановили та затримали зловмисників, на рахунку яких низка скоєних грабежів та крадіжок

На Львівщині дільничні інспектори Стрийського міськвідділу міліції встановили та затримали зловмисників, на рахунку яких низка скоєних грабежів та крадіжок

12.04.13 16:36 0 1016
Наприкінці березня у чергову частину Стрийського міськвідділу міліції звернувся 42-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що незнайомець з його помешкання відкрито викрав мобільний телефон.

За словами потерпілого, того дня у двері його квартири подзвонив невідомий чоловік. Непрошений гість розповів, що йому необхідно терміново зробити телефонний дзвінок та попросив мобільний телефон. Чоловік, нічого не підозрюючи, дав незнайомцю свій телефон. На здивування господаря помешкання, непрошений гість телефонувати не став. Натомість, він вийняв з телефону сім-картку, повернув її чоловікові, а мобільний телефон поклав собі у кишеню і накивав п’ятами. Збентеженому зухвалістю молодика , чоловікові нічого не залишалось, як звернутися за допомогою до правоохоронців.

Того ж дня з різницею у декілька годин з подібною заявою у міськвідділ міліції звернувся ще один мешканець міста. І цього разу лиходій діяв за подібною схемою. Проте, коли правоохоронці співставили описи зовнішності зловмисників, які надали потерпілі, стало зрозуміло, що зловмисників двоє.

У результаті проведених заходів грабіжників затримали дільничні інспектори міліції. Ними виявились 40-річний киянин та 17-річний мешканець сусіднього району, обоє раніше засуджені. Крім згаданих грабежів, на їхніх рахунках ще 3 крадіжки.

Наразі слідчі відділення міськвідділу міліції встановлюють обставини вчинених кримінальних правопорушень, розмежовують роль затриманих у кожному злочині, перевіряють їх на причетність до інших правопорушень. Обидва зловмисники перебувають під вартою. Триває досудове слідство.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині 283 ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ