Львівська обласна рада визнала незадовільною роботу облдержадміністрації

Львівська обласна рада визнала незадовільною роботу облдержадміністрації

12.04.13 19:28 0 1010
11 квітня 2013 року на сесії Львівської обласної ради депутати визнали незадовільною роботу обласної державної адміністрації щодо виконання Програми соціально-економічного розвитку Львівщини за 2012 рік. Таку пропозицію депутата від ВО "Свобода", голови комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослава Качмарика підтримали 63 депутати.

На сесії депутати заслухали звіт голови Львівської облдержадміністрації Віктора Шемчука про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини за 2012 рік. Доповідач, зокрема, зазначив, що відповідно до постанови Кабміну, Львівщина займає 26-те місце в рейтингу соціально-економічного розвитку регіонів.

Депутати висловилися із критикою щодо діяльності облдержадміністрації, зокрема щодо незадовільного стану доріг, зростання рівня безробіття, щодо низького рівня зарплат та інше. Свободівці поставили під сумнів деякі показники виконання програми, зокрема щодо обсягу іноземних інвестицій. Як зазначила депутат облради від ВО "Свобода" Галина Чорна, левова частка цих інвестицій – це гроші українських заробітчан, які тяжкою працею заробляють їх за кордоном.

Депутати наголосили, що звіт не відповідає реальній ситуації, в якій живуть пересічні мешканці Львівщини.

Підбиваючи підсумки, Ярослав Качмарик вніс пропозицію визнати роботу облдержадміністрації з виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини у 2012 році незадовільною. Пропозицію свободівця підтримала більшість депутатів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові садовий фальшує ...
Наступна новина: У власність міста ...

КОМЕНТАРІ