За пропозицією свободівців на Львівщині 2013-й проголошено Роком Дмитра Донцова

За пропозицією свободівців на Львівщині 2013-й проголошено Роком Дмитра Донцова

12.04.13 18:12 0 940
11 квітня 2013 року на сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили рішення про проголошення 2013 року на Львівщині роком філософа, ідеолога націоналізму Дмитра Донцова, відомої української родини Нижанківських, а також Наукового товариства ім. Т. Шевченка. За це рішення проголосували 74 депутати.

Зокрема, голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Андрій Холявка вніс пропозицію проголосити 2013 рік на Львівщині Роком Дмитра Донцова. "Хоча видатний філософ, ідеолог українського націоналізму Дмитро Донцов народився в Мелітополі, найактивніша частина його життя пов'язана зі Львовом, зокрема, тут він написав свої найкращі праці, – зазначив Андрій Холявка. – Цього року виповнюється 130 років від дня народження Дмитра Донцова. Фракція ВО "Свобода" пропонує проголосити цей рік на Львівщині Роком Дмитра Донцова і підготувати заходи, присвячені цій особі".

Депутати доручили департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації напрацювати план заходів із відзначення Року Дмитра Донцова, родини Нижанківських та Наукового товариства ім. Т. Шевченка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 6 млн. грн. отримав ...
Наступна новина: Кадрові ротації у ...

КОМЕНТАРІ