Ярослав Качмарик: "Депутати, які виступають за звітування голови облдержадміністрації, насправді допомагають йому уникнути відповідальності"

Ярослав Качмарик: "Депутати, які виступають за звітування голови облдержадміністрації, насправді допомагають йому уникнути відповідальності"

12.04.13 10:50 0 869
"Ті депутати, які так бурхливо виступають за звітування голови облдержадміністрації, насправді допомагають йому уникнути відповідальності". Про це заявив 11 квітня 2013 року депутат від ВО "Свобода", голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик, коментуючи голосування на сесії обласної ради з приводу звіту про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини за 2012 рік.

"Схожа ситуація виникла свого часу щодо звіту Михайла Костюка, який тоді щойно зайняв посаду голови ЛОДА, – зазначив Ярослав Качмарик. – Рада визнала роботу незадовільною, а невдовзі прокурор опротестував це рішення як незаконне. Очевидно, організатори особистого звітування нового голови ЛОДА розігрують саме такий сценарій".

Ярослав Качмарик наголосив, що фракція ВО "Свобода" ініціюватиме звіт Віктора Шемчука про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку за шість місяців 2013 року. "Ми будемо контролювати кожен крок Віктора Шемчука на посаді голови ЛОДА, ми вимагатимемо його звітів і даватимемо належну оцінку за результатами його діяльності. І мені дуже цікаво, як тоді поводитимуться нинішні "найопозиційніші" депутати, які вимагають звіту голови адміністрації зараз, коли він щойно обійняв посаду", – наголосив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільських ...
Наступна новина: Штігліц: "Шансів перемогти ...

КОМЕНТАРІ