У Львові ірина Шалаковська вимагає припинити незаконне користування землею на Личаківській

У Львові ірина Шалаковська вимагає припинити незаконне користування землею на Личаківській

12.04.13 13:27 0 1142
11 квітня 2013 року під час сесії Львівської міськради депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Шалаковська зачитала звернення до міського голови Львова та прокурора міста Львова з вимогою припинити протиправне користування земельною ділянкою, що розташована на вулиці Личаківська, 58.

Як зазначає Ірина Шалаковська, до неї надійшло колективне звернення мешканців будинків № 58-60, що на вул. Личаківській у Львові, щодо грубого порушення вимог чинного законодавства України громадянкою Смірновою.

"Мешканці повідомили, що ухвалою Львівської міської ради від 16 березня 2006 року громадянці Смірновій терміном на 10 років передано в оренду земельну ділянку площею 0,0764 га на вул. Личаківській, 58 за рахунок земель житлової та громадської забудови для будівництва та обслуговування житлового будинку. Також Смірновій передано земельну ділянку площею 0,0114 га без права загромадження та забудови спільного проїзду до гаражів та спільного подвір'я. За договором оренди землі, який укладено 2006 року між Львівською міською радою та Смірновою, ділянку площею 0,0764 га за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 58 їй надано строком до 16 березня 2016 року.

У договорі чітко передбачено, що в користуванні Смірнової перебуває земельна ділянка саме з цільовим призначенням будівництва та обслуговування житлового будинку. Натомість орендар, нахабно порушуючи цільове призначення, неодноразово розпочинала на ділянці будівництво багатоповерхового будинку з підземною стоянко. Тільки спротив мешканців прилеглих будинків зупиняв цю незаконну забудову. Окрім цього, на громадських слуханнях щодо цього питання містяни висловилися категорично проти такого будівництва. Зважаючи на таку ситуацію, вимагаю від міського голови та прокурора міста Львова вжити усіх можливих передбачених законодавством дій, щоби припинити протиправне користування земельною ділянкою за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 58 та зобов'язати власника павільйону прийому склотари здійснити реконструкцію або демонтувати нежитловий об'єкт, який вносить дисгармонію в архітектурний ландшафт Старого Личакова", – зазначила Ірина Шалаковська.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: На Волині 283 рятувальника ...

КОМЕНТАРІ