Львівські депутати вимагають покарати винних, які допустили порушення перевізником "Міра і К" виконання умов перевезень на маршруті №35 та №39

Львівські депутати вимагають покарати винних, які допустили порушення перевізником "Міра і К" виконання умов перевезень на маршруті №35 та №39

12.04.13 15:13 0 1067
11 квітня 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутат від ВО "Свобода" Андрій Карбовник зачитав звернення до міського голови м. Львова, щодо порушення перевізником "Міра і К" виконання умов перевезень на маршруті №35 та №39.

За словами свободівця, до нього звернулися мешканці Сихівського району Львова з колективною скаргою на порушення перевізником "Міра і К" виконання умов перевезень на маршруті №35 та №39.

"Мешканці вулиць Антонича, Трильовського, Вернадського з величезним обуренням зустріли чергову транспортну "реформу". 8 квітня з невідомих причин з кінцевої зупинки зникли автобуси маршруту №35, а нещодавно – і №39. Мешканці вимагають відновити роботу маршруту №35.

Окрім цього, ініціативна група мешканців зібрала близько 500 підписів під колективною заявою, в якій вимагає від міських виконавчих органів надати копію угоди між перевізником та замовником при відкритті маршрутів №35, 39 та повідомити за ким конкретно закріплений контроль за виконанням зобов'язань між перевізником та замовником. Розуміючи, що відповідні самовільні дії перевізника безпосередньо пов'язані з недолугою транспортною реформою, яку поспіхом у 2012 році впроваджувала команда Садового, фракція ВО "Свобода" у ЛМР вимагає від міського голови довести назвати конкретного посадовця, винного у "зникненні" маршруток", – зазначив Андрій Карбовник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 11 квітня 2013 року у ...
Наступна новина: 12.04. - Відбудеться ...

КОМЕНТАРІ