У Львові садовий програв судову справу про розпуск виконавчого комітету ЛМР

У Львові садовий програв судову справу про розпуск виконавчого комітету ЛМР

12.04.13 09:02 0 841
10 квітня 2013 року Галицький районний суд Львова відмовив у задоволенні позову міського голови Львова Андрія Садового щодо незаконності розпуску виконкому. Фактично суд встановив правомірність дій депутатського корпусу, який розпустив виконавчий комітет ЛМР за саботування рішення сесії міськради про перехід Львова до одноставкового (сезонного) тарифу на теплопостачання. Про це повідомив голова постійної комісії депутатської діяльності та законності Львівської міській ради свободівець Любомир Мельничук.

"Свобода" ще 29 вересня 2011 року ініціювала розпуск виконкому Львівської міськради, бо, на переконання депутатського корпусу, чиновники свідомо саботували перехід до сезонного (одноставкового) тарифу на послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води для львів'ян. Однак міський голова вирішив заблокувати процедуру розпуску виконкому, подавши 2011 року позов до Галицького районного суду Львова.

Попри тривалий розгляд справи 10 квітня 2013 року суд все ж ухвалив рішення, яким повністю відмовив А. Садовому у задоволенні його позовних вимог. Фактично у Львові вже упродовж півтора року мали би працювати новий склад виконавчого комітету та виконуватись ухвала про одноставковий (сезонний) тариф" – підсумував Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Азербайджані закрили ...
Наступна новина: Сергій Надал вручив перші ...

КОМЕНТАРІ