Львів: василь Горон вимагає від Садового розв'язати проблемну ситуацію щодо передачі у власність міста гуртожитку на Зеленій, 253

Львів: василь Горон вимагає від Садового розв'язати проблемну ситуацію щодо передачі у власність міста гуртожитку на Зеленій, 253

12.04.13 17:57 0 1113
11 квітня 2013 року під час сесії Львівської міськради депутат від фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Василь Горон зачитав звернення до міського голови Львова щодо проблемної ситуації, яка склалась довкола передачі у комунальну власність міста гуртожитку за адресою м. Львів, вул. Зелена 253. Націоналіст вимагає негайно, в терміновому порядку прийняти гуртожиток у власність міста.

Як повідомив Василь Горон, ВАТ "Будівельно-монтажне підприємство побуту" надало лист згоди щодо передачі цього гуртожитку в комунальну власність міста, після чого його включили у міську програму передачі гуртожитків у територіальну власність міста.

"На цей час всі відповідні служби підписали акт прийому передачі, а Сихівська районна адміністрація розпочала підготовку звернення до Львівського міськвиконкому щодо прийняття гуртожитку на баланс територіальної громади міста. Оскільки власник неодноразово заявляв, що у нього немає коштів для впорядкування та утримання гуртожитку у належному стані, то мешканці витратили власні кошти на перепідключення гуртожитку до водогону, упорядкування каналізаційних колодязів, закупівлю та встановлення котла автономного опалення", – зазначив депутат.

Після цього, за словами свободівця, балансоутримувач зі своєї сторони почав відмовлятися підписувати акт прийому передачі.

"Такі дії керівництво ВАТ "Будівельно-монтажне підприємство побуту" мотивує бажанням провести надбудову ще двох-трьох поверхів. Ба більше, цю надбудову балансоутримувач уже встиг погодити з директором департаменту містобудування ЛМР, що заблокувало процедуру передачі гуртожитку у власність міста та створило серед мешканців соціальну напругу. Вимагаю від міського голови м. Львова негайно відреагувати на ситуацію, яка склалася довкола передачі гуртожитку, що на вул. Зелена, 253 та у терміновому порядку прийняти його у комунальну власність міста", – зазначив Василь Горон.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Уряд ухвалив рішення не ...
Наступна новина: Понад 6 млн. грн. отримав ...

КОМЕНТАРІ