У Львові "Свобода" звинувачує Садового у кримінальному правопорушенні

У Львові "Свобода" звинувачує Садового у кримінальному правопорушенні

12.04.13 10:35 0 875
Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді звернулася до прокурора Львівської області Олега Василенка з вимогою провести досудове розслідування з приводу вчинення кримінального правопорушення міським головою Львова. Андрій Садовий всупереч чинному законодавству досі не виконав ухвалу Львівської міської ради "Про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів" – на цьому наголосив керівник фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

"Незважаючи на те, що міський голова був зобов'язаний ще на початку каденції внести на затвердження ради структуру виконавчих органів Львівської міської ради, він майже два роки саботував розгляд цього питання. Я маю своє пояснення, чому так відбувалося: нинішня структура передбачає тотальне дублювання підписів і повноважень та створює сприятливий ґрунт для корупційних діянь і уникнення будь-якої відповідальності.

Нас це категорично не влаштовує і ми змусимо міського голову та його заступників відповідати за ухвалені ними рішення, навіть у площині кримінальної відповідальності", – зазначив керівник фракції "Свободи" у Львівській міськраді.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Аруна і Ярмоленко зіграють ...

КОМЕНТАРІ