На Львівщині довідок поменшало

На Львівщині довідок поменшало

12.04.13 17:06 0 952
Постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2013 р. №169 внесено зміни, до постанов Кабінету Міністрів України з питань соціального захисту населення, а саме:

1. Відповідно до «Порядку підтвердження наявного трудового стажу для призначення пенсій за відсутності трудової книжки або відповідних записів у ній» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 серпня 1993 р. №637.

При поданні документів, які підтверджують те, що до досягнення дитиною 3-річного віку мати не працювала, і те, що до досягнення дитиною 12-річного віку один з батьків не працював, НЕ ПОТРІБНО довідки органів державної податкової служби про те, що особа не перебувала на обліку як фізична особа – підприємець;

2. Відповідно до «Порядку обчислення середньої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення) для розрахунку виплат за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2001 р. №1266.

При видачі довідки про середню заробітну плату (дохід, грошове забезпечення)застрахованим особам, які сплачують єдиний податок з фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності, НЕ ПОТРІБНО подавати робочим органам виконавчих дирекцій фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування довідку про сплату встановленого розміру податку, що видається органом державної податкової служби, в якому платник податків перебуває на обліку;

3. Відповідно до «Порядку призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2004 р. №558.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ